Weboldal készítése

Munkatársaink több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek weboldal készítése, fejlesztése és üzemeltetése terén, melyet külföldi tanulmányok, valamint a korábbi munkahelyeken végzett megbízások is alátámasztanak. Különböző keret-rendszerek telepítése és testre szabása mellett vállaljuk egyedileg igények alapján fejlesztett weboldal készítését is.

Grafika, design

CI szerinti egységes megjelenés jegyében vállaljuk induló cégek teljes arculati kézikönyvének kidolgozását. Készítünk prospektust, katalógust, leporellót, névjegykártyákat, multimédiás CD-t, és CD borítókat is. Weboldal elkészítése során választhatnak katalógusunkból, vagy a profi grafikusaink által, az Ön egyedi igényei alapján elkészített tervekből.

Tárhely, domain

Az elkészült weboldal eléréséről biztonságos szerver gondoskodik, mely az igénybe vehető leggyorsabb, közvetlen, redundáns kapcsolattal bír a BIX felé. A szerver és az Internet közötti kapcsolat garantált rendelkezésre állása 99,99%. Domain regisztráció szolgáltatásunk keretében akár néhány órán belül Öné lehet a kiválasztott működő domain név!

Informatikai Megoldások

Hatékony és felhasználóbarát rendszereket kínálunk. Megoldásokat nyújtunk munkafolyamat menedzsment megoldások kidolgozásában és megvalósításában is. Weboldal készítése mellett vállaljuk egyedi, akár ügyviteli, akár más igényeket kielégítő szoftverek fejlesztését. Vállaljuk meglévő rendszerek felüvizsgálatát, szervezését, közvetlen, vagy tanácsadás formájában is.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás segítségével megtakarítja azt a költséget, amit feleslegesen a nem potenciális ügyfelekre fordítana: az optimalizálással azok elé kerül a honlapja, akik célzottan a témában keresnek. Nincs üresjárat, megtérül a költség! Google reklámkampányok tervezése, szervezése, folyamatos felügyelete.

Toni webstúdió

A vállalkozás 1990-ben jött létre elsősorban informatikai, multimédia- és internetes fejlesztések megvalósítására. Ma már szoros együttműködésben dolgozunk három másik céggel. A négy cég biztosíték arra, hogy bármilyen jellegű munkát rövid határidőn belül tudunk vállalni. Együttesen több száz weboldalt készítettünk és végezzük a karbantartását is.